Çakıl Taşları Dizisi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Çakıl Taşları Dizisi


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

 

 Mayonez soslu kaparili söğüs et

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
UpSs KRaLiÇé
Moderatör
Moderatör
UpSs KRaLiÇé


Cinsiyet Cinsiyet : Kadın Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 551
Rep Gücü Rep Gücü : 2
Beceri Puanı Beceri Puanı : 1401
Yaş Yaş : 31
Nerden Nerden : AnKaRa

Mayonez soslu kaparili söğüs et  Empty
MesajKonu: Mayonez soslu kaparili söğüs et    Mayonez soslu kaparili söğüs et  EmptyÇarş. Tem. 28, 2010 12:38 am

KAÇ KİŞİLİK:
HAZIRLAMA SÜRESİ: 10 dk
PİŞME SÜRESİ: 35 dk
Malzemeler:


400 gr dana but

2 havuç

160 gr light konserve tonbalığı

Yarım su bardağı light mayonez

1 su bardağı light yoğurt

Tuz

2 çorba kaşığı kapari

2 taze soğan

2 defneyaprağı

Birkaç salata yaprağı

Hazırlanışı:
* Havuçları temizleyip doğrayın. Taze soğanları temizleyip kıyın. Havuç[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] soğan ve defneyaprağını tencereye alıp üzerini örtecek kadar su ekleyin. Orta ateşte su kaynayıncaya kadar pişirin. Eti ilave edip ateşi kısın ve et yumuşayıncaya kadar kapağı kapalı olarak pişirin. Eti kevgirle ayrı bir tabağa alıp soğumaya bırakın.

* Kapariyi yıkayıp süzün. Tonbalığını iyice süzün. 1 kaşık kapari[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] tonbalığı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] mayonez ve yoğurdu robotta püre halinde ezin.

* Hazırladığınız sosu servis tabağına alıp üzerine eti ve ayırdığınız kapariyi ilave edin. Salata yaprakları eşliğinde servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Mayonez soslu kaparili söğüs et
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kaparili patlıcan
» Diyet yemekleri >> Yoğurt soslu armut

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Çakıl Taşları Dizisi :: Çakıl Taşları Dizisi Genel Forum :: Bayanların Forumu-
Buraya geçin: